Over DAETA

DAETA is opgericht door 2 ondernemers die in hun dagelijkse praktijk regelmatig met informatieveiligheid in aanraking komen maar niet altijd de juiste oplossing kunnen vinden. Door de focus te leggen op mensen en advisering in plaats van technologie en hardware proberen zij problemen vanuit de basis op te lossen en te komen met pragmatische toepassingen die bedrijven en organisaties verder helpen op een manier die bij hen past. Doordat de oprichters vanuit de praktijk naar de vraagstukken kijken zult u bij DAETA altijd voorzien worden van een aanpak op maat.

Samen met DAETA maakt u de stap naar een veiligere en bewustere omgeving voor en van uw informatie. Daarbij kijken wij samen met u naar de volgende gebieden binnen uw bedrijf:

  • Mens
  • Techniek
  • Beleid
  • Wet- en regelgeving

Hoewel deze allen met elkaar verbonden zijn binnen het bedrijfsproces kijken wij samen met u op welk gebied u ondersteuning nodig heeft en leveren wij mensen en diensten op maat en passend bij uw vraag. Daarbij bieden wij u de DAETA kwaliteitsgarantie, op basis van onze samenwerking kunt u DAETA Guaranteed uw bedrijfsvoering voortzetten. En natuurlijk evalueren wij alle werkzaamheden en zijn we pas tevreden als u dat bent.